“We gaan lokaal”
Bij restaurant de Landerij hechten wij veel waarde aan proeven, beleven en genieten.
Met ons nieuwe concept gaan we door heel het Groene hart. Zo krijg u altijd iets van de omgeving mee. Een stuk vlees geslacht door slagerij Meurs uit Reeuwijk die zijn koeien en varkens uit de regio haalt. Kippeneieren van de boer (van Soest) hiertegenover, melkproducten van (de Wit) en kaas en varkensvlees van boerderij Olieman.
Boter – Kaas – Eieren menu ( BKE menu)
Trots als we zijn dat wij met deze producten werken, willen we u verrassen met onvergetelijke smaken uit de polder met invloeden van smaken over heel de wereld. Waar u als gast van kan genieten in huiselijke sferen. Met goede wijnen en goede gesprekken. Ons BKE menu bestaat uit 5 gangen. Vis, vlees en vegetarisch. Elk bezoek is een verrassing wat u geserveerd krijgt.
Naast het diner zijn we geopend voor Lunch, high-tea of high-wine.