Wij heten u van harte welkom bij Restaurant de Landerij.

Tussen de landerijen van het Groene Hart ligt ons knusse restaurant met ruim terras aan het water. Restaurant de Landerij staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten, dranken en de landelijke sfeer.
U kunt bij Restaurant de Landerij terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.
Daarnaast bieden wij op reservering een uitgebreide high tea aan met zoete en hartige lekkernijen.

Het concept dat wij hanteren in de avond heet shared dining. Wilt u zich laten verrassen door dit concept, dan bieden wij u een 3 gangen proeverij à la De Landerij. Tijdens dit verrassende menu krijgt u 2 voor- 2 tussen- en 2 hoofdgerechten. Deze worden aan tafel geserveerd in de vorm van kleine lekkernijen. Op die manier heeft u de perfecte mogelijkheid om veel verschillende smaken te proeven en te proberen. U kunt genieten van deze proeverij voor € 36,00 p.p. Het menu is optioneel uit te breiden met een dessert voor € 10,00.

Mocht u liever zelf kiezen uit onze uitgebreide kaart, dat is natuurlijk ook mogelijk. Alle gerechten worden met liefde voor u klaargemaakt in onze Franse keuken met internationale invloeden. U vindt bij Restaurant de Landerij regelmatig een wisselende menukaart met een aantal klassiekers die we vrijwel altijd serveren. Daarnaast serveren we gerechten passend bij het seizoen waarbij we werken met heerlijke en verse producten.
Restaurant de Landerij geeft natuurlijk ook graag advies over bijpassende wijnen. Op deze manier kunnen eten, drinken en samenzijn moeiteloos in elkaar overlopen.

Wij wensen u een fijne tijd bij Restaurant de Landerij.

Speciaal voor de gasten van het park Landal De Reeuwijkse plassen hebben wij een leuke aanbieding:
• Gratis het tweede kopje koffie of thee naar keuze (geldig vanaf 11.00 tot 17.00)
• Gratis Landerij dessert bij een lunchgerecht (geldig vanaf 11.30 tot 16.00)
• 12.5 % korting op het Shared dining (proeverij van 6 gerechten)
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van meerdere acties tegelijk.